0 προϊόν(τα) - 0,00€

Συχνές Ερωτήσεις Απαντήσεις Paketovaptisi.gr

1. Είναι απαραίτητο να είμαι χρήστης για να κάνω τις αγορές μου?

Όχι. Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας ως απλός επισκέπτης του Paketovaptisi.gr.

2. Γιατί να κάνω λογαριασμό στο Paketovaptisi.gr?

Δημιουργώντας ένα λογαριασμό, θα μπορείτε να ψωνίζετε ταχύτερα, να ενημερώνεστε για την κατάσταση της τρέχουσας παραγγελίας σας και να παρακολουθείτε τις παλαιότερες παραγγελίες.

3. Πώς μπορώ να ανοίξω λογαριασμό στο Paketovaptisi.gr?

Για να ανοίξετε λογαριασμό θα κάνετε εγγραφή νέου μέλους συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα. Το email σας θα χρησιμοποιείται σαν username. Με την επιτυχή δημιουργία θα σας σταλεί ένα email με ένα link ενεργοποίησης, το οποίο θα ακολουθήσετε για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας. Αν χάσετε το email μπορείτε να το ξαναστείλετε κάνοντας login. Εκεί θα σας ειδοποιήσει ότι ο λογαριασμός δεν έχει ενεργοποιηθεί και θα σας δωθεί η δυνατότητα να ξαναστείλετε το email ενεργοποίησης.

4. Τρόποι πληρωμής στο Paketovaptisi.gr

Μπορείτε να επιλέξετε τρόπο πληρωμής ανάλογα με την προτίμησή σας ανάμεσα σε Μετρητά με Αντικαταβολή, Πληρωμή με PayPal, Τηλεφωνικη παραγγελία και Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

5. Τι είναι το Paypal?

Το Paypal είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία online συναλλαγών στον κόσμο, με πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου να το χρησιμοποιούν, είτε για να στείλουν χρήματα ή για κάνουν αγορές από το Internet. Το Paypal με απλά λόγια είναι διαμεσολαβητής-εγγυητής ανάμεσα στον έμπορο και τον πελάτη, διασφαλίζοντας έτσι την κρυπτογράφηση των προσωπικών στοιχείων των συναλλασσόμενων. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα δε μαθαίνουν ποτέ τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας απλώς παραλαμβάνουν το αντίτιμο για την αγορά σας.

6. Γιατί είμαι ασφαλής χρησιμοποιώντας το Paypal?

Οι λογαριασμοί του PayPal προστατεύονται από την τελευταία τεχνολογία anti-fraud και από ειδικούς εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Το PayPal παρακολουθεί οποιεσδήποτε συναλλαγές για ύποπτη δραστηριότητα ενημερώνοντας τους χρηστές της άμεσα όταν εντοπίζεται ένα πρόβλημα.

7. Μπορώ να έχω περισσότερες πληροφορίες για ένα προϊόν που με ενδιαφέρει?

Το περιεχόμενο του Paketovaptisi.gr εμπλουτίζεται με γνώμονα την καλύτερη ενημέρωση του επισκέπτη του και απώτερο σκοπό την σωστή επιλογή του προϊόντος που του ταιριάζει. Αν χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο προϊόν χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στα 2310-240435 και 6948458575.

8. Πώς μπορώ να δω το ιστορικό των παραγγελιών μου?

Δημιουργώντας λογαριασμό στο Paketovaptisi.gr και κάνοντας κλικ Ιστορικό Παραγγελιών

9. Πώς μπορώ να διαγραφώ από το Newsletter Paketovaptisi.gr?

Απλά συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και επιλέξτε στη Λήψη Ενημερωτικών Δελτίων την επιλογή "ΟΧΙ"

10. Πώς γίνονται οι επιστροφές προϊόντων στο Paketovaptisi.gr?

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τους όρους για τις Eπιστροφές προϊόντων και μετά ανακατευθυνθείτε στη φόρμα